A nagy "projekt" - update

Update, az update-en belül. Elkészült a pécsi sorozat utolsó két képe.
Az első címe: Pécs - A Vasváry-ház a Király utcában
A második: Pécs - Löewei gimnázium épülete



Elkészült egy újabb adag a megrendelt képekből... Technika, akvarell. Méret, 35,5x51 cm-es, 300 g-os akavarelltömbre festve. (a képre kattintva, nagyíthatod)







A képek címei sorban:

· Pécs – Az „Irgalmasok” tornyai
· Pécs - Lóránt-palota
· Pécs – Szerecsen (Sipőtz) patika
· Pécs – Széchenyi tér
· Pécs – Janus Pannonius utca, és a „lakatfal”

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű képek! De jó nézni...

Huszár Boglárka - Bogart írta...

Gratulálok a sorozathoz! Öröm nézni őket :))

Ancsika írta...

Gyönyörüek a képeid! Már nem is tudom mióta nézelödök nálad, de nem tudok elszakadni. Véletlenül kerültem ide, a Gasztro-blogodról, aminek nagyon örülök. Visszatérek máskor is; mindkét blogba. Mert érdemes :)

Tara írta...

Kedves Attila!

Nagyon tetszenek a munkáid. Írok egy e-mailt, van pár kérdésem.

Famulus írta...

A Széchenyi térről készült kép különösen tetszik, nagyon a szívem csücske a Tér, így nagy betűvel. Én a Perczel utcában nőttem fel, sokat voltam ott és persze a Mecsek Cukrászdában is. Ez volt a város fiataljainak, szerelmeseinek találkozó helye. Mindig az volt az álmom, hogy ha majd nagy leszek, én is ott leszek minden este. Hát ha nem is minden este, de sokat voltam ott én is. Ma már az átépítés miatt elvesztette a tér a báját - szerintem -. További sok sikert kívánok!

Bombadil Toma írta...

famulus
a tér, szerintem minden pécsinek a csíve csücske:) én is sokat üldögéltem a "ló farka alatt" anno a haverokkal, vagy barátnővel:)
az új, megváltozott tér meg majd a felnövekvő generációnak lesz a szíve csücske, nekünk meg marad a nosztalgia a régi iránt...:))